© 2018 Infjärdens tomtägarförening. Vi frågor angående hemsidan, kontakta Barbro Färninger

59 personer har svarat på enkäten

Tack för att ni tagit er tid att besvara enkäten. Under fliken Medlemmar (kräver inloggning) kan ni ta del av de synpunkter som ni har förmedlat. På årsmötet kommer vi att prata mer om enkäten. I stora drag så visar den att ni prioriterat lägst att  arbeta för att få kommunalt vatten och avlopp och högst arbetet med att bevara/förvalta de gemensamma värdena såsom bad- och båtplats, Östermaren, skog och ängar. Gå in och läs synpunkterna, där finns många härliga uppslag till motioner och många nya arbetsgrupper till exempel - Vilka vill starta en bastuförening?  

Please reload

Senaste inlägg

September 11, 2019

June 24, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now