© 2018 Infjärdens tomtägarförening. Vi frågor angående hemsidan, kontakta Barbro Färninger

Varför behövs en extra debitering?

Tack till er som betalat in och en påminnelse till er som ännu inte betalat in denna extra debitering. Bakgrund: Den extra debiteringen, för arbetet med att rensa i skogen, har styrelsen tidigare har varslat om. Tyvärr blev avgiften något högre än vad vi hoppats på. Detta beror på att vi ännu inte är i "mål" vad gäller ersättning för virket. Mest betalt får vi för timmer, lägre för massaved och sämst för brännved. Innan vi får pengar för virket måste vi betala för arbetet i skogen 175`  en utgift vi inte planerat för. Utöver det kommer betalningarna för de planerade arbeten vi genomför under året, såsom nya bryggor 213`, slåtter 25` samt "vassmannen" ca 50` (plus övriga kostnader för el i pumphus och sophämtning).

I september genomförs den planerade gallringen av skogen, kostnaden för den hoppas vi till stor del betalas av det sålda virket. Styrelsen kommer att informera om budgetläget inför årsavgiften för 2019-2020. Kolla på hemsidan och kom på höströjningen den 5 oktober så får du aktuell information.

Please reload

Senaste inlägg

September 11, 2019

June 24, 2019

June 11, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now