Vandalism? Tjuvar? i området

Just nu vet vi om att två fastigheter haft påhälsning av någon som öppnar husen men där det inte verkar som om något är stulet. Vi uppmanar alla att se om sitt hus eller att ni ber någon granne göra det. Personen kanske inte stjäl något men personen förstör där han går in och lämnar sedan dörren öppen. Styrelsen uppmanar alla att polisanmäla händelserna. Maila gärna styrelsen oxå. Något positivt, katten är nu tillfälligt omhändertagen, lappar sätts upp och vi har koll på att den inte far illa.

Vem vet något om denna katt?

Denna svartvita katt har setts i hela området under en längre tid. Verkar hungrig och hemlös, men vi vet inget om den. Vet du vart den hör hemma eller har information om kissen så hör av dig till mig eller skriv på info@infjarden.se Snart behöver den komma inomhus. Sprid detta till så många som möjligt!

Styrelsen informerar oktober 2019

Naturskog är nu klara med stormfälld skog och gallring enligt den upprättade skogsvårdsplanen. Det kan fortfarande ligga kvar en del virkeshögar efter Österuddsvägen men dessa ska vara bortforslade inom kort. Eftersom kostnader för avverkning skall matchas mot intäkter och det ännu inte är helt klart till vad vårt virke kommer att användas så har vi ännu inte någon sluträkning, från Naturskog. Vi är dock övertygade om att vår ekonomi klarar av kostnader för att ta ut riset som ligger kvar i våra skogar. Detta kan tidigast ske efter en ”torrperiod”, då troligtvis i slutet av maj 2020, då riset ”barrat av sig” så det kan flisas. Det finns en arbetsgrupp bestående av Urban Agerberg och Bengt Fa

© 2018 Infjärdens tomtägarförening. Vi frågor angående hemsidan, kontakta Barbro Färninger

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now