Övergivna båtar och annat

23/05/2020

Styrelsen har uppmanat alla ägare till båtarna på i/upptagningningsplatsen att ge sig till känna eller ta bort sin båt inför vårstädningen den 9 maj 2020. Fortfarande ligger båtar och annat kvar. Styrelsen har varit i kontakt med polisen som gett oss rådet att behandla allt kvarlämnat på området som övergivet.

Båtar med mera kommer att transporteras bort. Kostnader i samband med det kommer att belasta oss alla i föreningen. Har du något på platsen så måste du genast ta bort det. Efter den 6 juni 2020 kan båten, trailern, kanadensaren vara borta. 

Please reload

Senaste inlägg

June 25, 2020

June 25, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

© 2018 Infjärdens tomtägarförening. Vi frågor angående hemsidan, kontakta Barbro Färninger

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now